Shop

Попуст

Очила за дневно и ноќно возење (HD Vision)

1,250 ден 499 ден

Очила за безбедно дневно и ноќно возење. HD Vision очилата имаат поларизирани леќи со UV филтер 100.
Овозможуваат целосна прегледност во сообраќајот при нормални и отежнати услови.
Сетот вклучува два пара наочари, едни за дневна светлина и едни за ноќна светлина или неосветлени патишта.

Погодни се за:
– темни патишта
– прејако осветлени дневни, ноќни и сјајни повржини
– одблесоци од фарови (автомобилски светла)
– врнежливи услови (дожд и снег)
– магла

Нивната тајна е посебното поликарбонат стакло,кое го зголемува контрастот и го намалува отсјајот од фаровите на надоагачките автомобили.

HD Vision очилата имаат одличен дизајн кој лесно се прилагодува на секоја форма на лице. Изгледаат модерно и можете да ги носите и надвор од автомобилот.

Опис на производот

Очила за безбедно дневно и ноќно возење. HD Vision очилата имаат поларизирани леќи со UV филтер 100.
Овозможуваат целосна прегледност во сообраќајот при нормални и отежнати услови.
Сетот вклучува два пара наочари, едни за дневна светлина и едни за ноќна светлина или неосветлени патишта.

Погодни се за:
– темни патишта
– прејако осветлени дневни, ноќни и сјајни повржини
– одблесоци од фарови (автомобилски светла)
– врнежливи услови (дожд и снег)
– магла

Нивната тајна е посебното поликарбонат стакло,кое го зголемува контрастот и го намалува отсјајот од фаровите на надоагачките автомобили.

HD Vision очилата имаат одличен дизајн кој лесно се прилагодува на секоја форма на лице. Изгледаат модерно и можете да ги носите и надвор од автомобилот.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.