Shop

Попуст

GPS мини уред (тракер)

2,700 ден 999 ден

Опис на производот

Обезбедете сигурност на најважните моменти во Вашиот живот. Почнувајќи од дечињата, миленичиња, па се до материјални вредности, автомобили, мотори, велосипеди и др.
GPS мини тракерот Ви овозможува во било кое време да ја видите неговата локација.

Уредот има можност да дава аудио пренос од околината на местото каде што е поставен. Можете да го повикате бројот на сим картичката која што е во GPS уредот и тој автоматски да одговори, со тоа што ќе слушате се што се случува во околината.
Уредот има можност да Ве повика, односно да го повика бројот кој што Вие ќе го внесете, во случај да детектира звук појак од одредена вредност на децибели.

Уредот има вградена батерија која се полни, а истата држи неколку дена (не е прецизно одредено колку часови може да држи, заради начинот на сетирање и емитување локациски сигнали).
Во него се става обична сим картичка која има 3/4G мрежа и емитува локација. На тој начин немате месечни паушални трошоци кои инаку се плаќаат на провајдери, за GPS софтвери, апликации и др. Со едноставна FREE апликација ја надгледувате локацијата на уредот.

Лесно е и едноставно за користење.
Димензиите на уредот се околу 2,5цм на 1цм.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
– GPS уред
– USB Кабелче
– Упатство

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.