Shop

Попуст

Scalar Energy – стикер за мобилен против радијација (1+1)

1,000 ден 499 ден

Опис на производот

Намалете ги главоболките и сите нус појави од мобилните телефони односно нивното зрачење. 
Чувствувајте се поздраво, поенергично и безбедно!

SCALAR ENERGY стикерите се јапноски производи кои се прилепуваат на уредот кој секојдневно го носите со Вас … Вашиот смартфон, намалувајќи го радиоактивното здрачење од истиот, воедно ја заштетува и енергијата на самата батерија.

Доколку нарачате денес, ќе Ви подариме уште еден стикер за истата цена!
За 499 ден. добивате ДВА стикера!

Стикерот најдобро е да го залепите директно на батеријата (доколку имате пристап до неа) но, може и на задната страна на смартфонот.

Погледнете го и ланчето за заштита од радијација!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.