Shop

Попуст

Ланче и стикер за мобилен против радијација

1,800 ден 599 ден

Опис на производот

Во 21-ви век … век на мобилната технологија, во нашиот дом па и околината имаме екстремно многу уреди кои зрачат. Мобилните телефони, WiFi уредите, самите базни станициза мобилните, па дури и новите телевизори, микробранови печки и др. електрични уреди.

Оттука како последица се јавуваат многу болести од кои најприсутна е главоболката која се почесто и почесто ја имаме.
QUANTUM SCIENCE ланчето ги отстранува сите електромагнетни и радиоактивни зрачења околу Вас.
Заштитете се себеси особено Вашите најмали кој растат и се развиваат во околина полна со штетни зрачења!

Доколку нарачате денес, ќе Ви подариме и стикер за мобилен телефон (SCALAR ENERGY) кој значително го намалува зрачењето од мобилниот телефон, а воедно и ја заштедува батеријата на смартфонот. 
Ова е јапонска технологија која станува хит во светот, а добро знаеме дека јапонецот се карактеризира по квалитетниот изум.

Ланчето можете да го носите на врат, или како алка на рака, во џеб, ранец, ташна и др.

Стикерот најдобро е да го залепите директно на батеријата (доколку имате пристап до неа) но може и на задната страна на смартфонот.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.