Shop

Попуст

3D ПЕНКАЛО за цртање во воздух

999 ден2,199 ден

Избриши

Опис на производот

3D PEN е 3Д револуционерно пенкало коешто црта во воздух. Работи со ABS пластика (материјал којшто се употребува во многу 3Д печатачи), а може да црта во воздух или на некаква површина. Едноставно е за употреба и не му е потребен компјутер или софтвер за да работи. Едноставно приклучете го во струја и за неколку минути нацртајте сѐ што сакате! Доколку знаете да чкртате, цртате или едноставно да го мрдате прстот низ воздухот, тогаш ќе знаете и да го користите 3DPEN.

Изненадете ги Вашите најмили со оваа прекрасна керативна алатка.
Одлично за ПОДАРОК! 

Додадете екстра филаменти во различни бои по ПРОМО цена!

Дополнителни информации

ФИЛАМЕНТИ:

Без екстра филаменти, Со 10м во една боја, Со 30м во различни бои, Со 50м во различни бои

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.