Shop

Попуст

Мини дрон со сензори

3,000 ден 1,399 ден

Опис на производот

Одличен уред за забава на сите генерации, уште поубав за подарок и изненадување.

  • Лесен труп со добра издржливост.
  • LED светла.
  • Дизајнот со 4 оски го прави гороскопот прилагодлив што промовира стабилност на летот.
  • Поседува сензори на долниот дел, така што при поставување на рака или предмет, се движи нагоре
  • Далински управувач
  • Заштитни обрачи под перките за заштита од кршење
  • Времето на летање ќе биде до 20 минути со напојување со литиумска батерија со полнење од 3.7V 100mAh.
  • Приближно време на полнење од 50-60 минути.

 

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.