Shop

Попуст

Здрава јонска SPA глава за туширање со три режими

1,499 ден 599 ден

Категории:, ,

Опис на производот

Корисни ефекти: Докажано е дека многу болести се предизвикани од лош квалитет, загадена или неструктурирана вода.   Кристалите на турмалин и германиум имаат бројни здравствени ефекти врз човечкото тело. Тие ослободуваат негативни јони (анјони), за кои се смета дека се елементи на здравјето и долговечноста.

Тие имаат изразен позитивен и смирувачки ефект врз нервниот систем. Тие го стимулираат метаболизмот. Подобрување на циркулацијата и зголемување на кислородот во крвта. Зголемете го природниот имунитет.

  • Чистење и тоник ефект врз респираторниот систем.

  • Ги убиваат бактериите и бактериите во воздухот и во контакт со кожата, косата и телото.

  • Ја омекнуваат и структурираат водата и ја наполнуваат со позитивна телесна енергија.

  • Има лековити и омекнувачки ефекти врз кожата и косата.

Германиумот има можност да генерира далеку инфрацрвени бранови, особено кога се загрева од вода над 32 степени. Овие зраци ги резонираат човечките клетки, ја зголемуваат внатрешната температура и ова има бројни лековити ефекти за организмот.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.