Shop

Попуст

Бежичен професионален микрофон

1,350 ден 699 ден

Професионален бежичен микрофон за професионална и друштвена пригода. Може да се користи за настапи или домашни караоке забави.

СОДРЖИ:

  • 1 бежичен микрофон
  • 1 wireless примач (receiver)
  • 1 wireless антена за микрофонот
  • 2 батерии

Погледнете го Караоке Bluetooth микрофонот

Шифра BM-001 Категории:, , Тагови:,

Опис на производот

Професионален бежичен микрофон за професионална и друштвена пригода. Може да се користи за настапи или домашни караоке забави.

СОДРЖИ:

  • 1 бежичен микрофон
  • 1 wireless примач (receiver)
  • 1 wireless антена за микрофонот
  • 2 батерии

Погледнете го Караоке Bluetooth микрофонот

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.