Shop

Попуст

WiFi магнетна мини камера

2,550 ден 899 ден

Опис на производот

ГЛЕДАЈТЕ во живо од Вашиот мобилен телефон што се случува на локацијата каде што Ви е поставена камерата.

Камерата има магнет и многу лесно може да се постави на било која метална површина.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Видео формат: AVI
Фрејмови: 25
Агол: 150 степени
Спорт детект далечина: 6 метри
Илуминација: 1 лукс
Активно снимање на батерија: околу еден час
Потрошувачка: 240ma / 3.7 v
Мемориска картичка: TF card (не е вклучена во сетот)
Playback софтвер: VLC Player / SM Player
Оперативен систем: Windows/Macc OS X
Мобилен оперативен систем: Android/iOS
Web browser: IE7+, chrome, firefox safari, и др.

СЕТОТ СОДРЖИ:

  • мини камера
  • две кабелчиња
  • држачи
  • упатство
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.