Shop

Попуст

VIP Мистериозна кутија – VIP Mystery Box

1,999 ден 499 ден

VIP Mystery Box е достапна за купување уште 19 минути

Опис на производот

Светски познатото изненадување сега достапно и кај нас за нашите стални купувачи. Доколку во последниве 2 години сте биле наш купувач тогаш ќе имате можност да ја видите и нарачате оваа мистериозна кутија.
Се додека не ја отворите кутијата никој не може да знае што се наоѓа во неа, дури ни нашиот тим.
Направени се 250 мистериозни кутии со 250 различни производи во вредност од 500 до 12.000 денари.

Еве мал дел од производите кои можете да ги добиете:

20 JBL звучници
10 Дронови со камера
20 Bluetooth слушалки
30 Уреди за нега на тело и кожа
10 Смарт саати
10 Паричници и појаси од познати брендови
05 Камери
05 Смартфони
05 Таблети

…. и уште многу други изненадувања.
Со VIP мистериозната кутија никогаш не можете да бидете во загуба. Нема недобитна кутија!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.