Shop

Попуст

Тркачка играчка со волан – НОВО промо

3,000 ден 1,799 ден

Залиха: 4

Опис на производот

Преубава анимирана играчка за тркање со коли, со волан! Максимално забавна и едукативна.
Ги развива рефлексите, моториката, увството за движење и балансирање, брзина, реакција … итн. итн.

Предности при користење на овој производ

– Развива моторни вештини – Оваа играчка го поттикнува развојот на моторните вештини кај децата. Вртењето на тркалото, притискањето на копчињата и контролирањето на играчката им помага на децата да ги развијат своите фини моторни вештини.

– Реална играчка за учење – Со звуци на моторот, светла и реални ефекти, оваа играчка им овозможува на децата да се чувствуваат како вистински возачи. Тоа им помага подобро да ги разберат основите на возењето и сообраќајот низ играта.

– Бескрајна забава – Децата ќе уживаат во повеќечасовна забава возејќи ја оваа играчка. Тоа е одличен начин да ги поминат здодевните моменти дома или на патување.

– Безбедна играчка за деца – Оваа играчка е дизајнирана имајќи ја предвид безбедноста на децата. Без остри рабови или мали делови кои би можеле да бидат опасни, родителите можат да бидат сигурни дека нивното дете е во безбедна средина за време на играта.

ОДЛИЧЕН ПОДАРОК ЗА РОДЕНДЕН за секое дете

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.