Shop

Попуст

Средство за одзатнување (акција 1+1)

850 ден 499 ден

Доколку нарачате ВЕДНАШ, добивате уште едно пакување ГРАТИС

Опис на производот

Со ова средство за одзатнување, ќе го решите секојдневниот проблем со затнатите одводи во Вашиот дом.

Специјална модерна формула која што ефективно и брзо го одзатнува одводот, сифонот, WC школката и др.
Се дозира според тежината на проблемот.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Ставете од средството количински колку што е потребно во водена средина. Доколку не е целосно затнат одводод од лавабото, водата постепено истекла, во тој случај пуштете прво малку топла вода, а потоа ставете од средството.

Оставете нека делува околу 15 минути. Треба полека да се појави пена како да врие средината, а доколку средството одминува на делумно затнат одвод, на секоја минутка додавајте по малку топла вода и средство.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.