Shop

Попуст

SWEEP Robot за чистење

4,000 ден 1,399 ден

Нарачката можете да ја направите со кликнување на копчето * КУПИ * или на нашиот call center (Viber или WhatsApp 072 680 057) Испораката се врши до секое место во Р.Македонија преку курирска служба која Ви го носи производот до Вашиот дом Плаќањето се врши на врата кога ке довиете производот

Опис на производот

Дали некогаш кога сте размислувале за далечната иднина сте замислувале дека ќе постојат роботи кои ќе ги вршат вашите секојдневни обврски место вас,слично како во научно фантастичните филмови?

Таа далечна иднина е токму сега !!!

Ви го претставуваме безжичниот Робот за чистење Sweep кој ќе го правосмукува вашиот дом додека вие пиете кафе или гледате телевизија.

Се што треба вие да направите е да претиснете на копчето START и роботот почнува да си ја врши неговата работа и да го правосмукува вашиот дом без никаков ваш дополнителен ангажман.
Со помош на Smart Processor што овој робот го поседува,тој ги предвидува и заобиколува сите препреки што излегуваат пред него и има способност да ги избегне.
Автоматски се враќа по површините каде што ќе забележи нечистотии (трошки,прашина,влакна или слично) и минува низ нив се додека не ги собере во целост,а потоа продолжува да се движи низ собата барајќи нови нечистотии.

Димензии:23х6 см

Во струја се полни околу 2,5 часа што овозможува неколку часа работење.

Има гаранција 30 дена!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.