Shop

Попуст

Репаратор за пластика (НОВО*)

1,300 ден 699 ден

Опис на производот

Нешто ново и неверојатно добро за комплетна репарација на сите Ваши пластични предмети. Секој збор е вишок да се каже, кога еднаш ќе го пробате Plastik Retoryter-от, се ќе Ви биде јасно.

Само со едно премачкување, ќе добиете потполно нов изглед на Вашите пластични столчиња, масички, украси, сталажи и многу други предмети од пластика во Вашиот дом, градина, канцеларија, продавница и сл.

КАРАКТЕРИСТИКИ И УПОТРЕБА:

Се нанесува на памучна крпа или крпа за полирање и неколку пати се поминува на пластиката. Потоа се остава неколку часа да впие и да се исуши, така што предметот ќе добие повторно фабрички сјај и изглед.
Користете заштитни ракавици.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.