Shop

Попуст

Power Bank со капацитет 3000 mAh + кабел за полнење

490 ден 390 ден

Карактеристики на производот:

Power Bank 3000 Universal:

  • Безбеден дизајн
  • Висока конверзиона ефикасност
  • Капацитет: 3000 Mah.
  • Вклучен кабел за полнење 
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.