Shop

Попуст

Отстранувач на гребнатини за сите автомобили

1,480 ден 599 ден

Опис на производот

Гребнатини на Вашиот автомобил или мотор ?
Со Scratch Remover тоа повеќе не претставува проблем.

– SCRATCH REMOVER е револуционерен лек за коли и мотори што ќе ви заштеди пари и нерви.
– Најбрзиот и најлесниот начин за отстранување на гребнатини и ознаки на вашиот автомобил или мотор
– Тајната е комерцијална формула која ја пополнува секоја гребнатинка со милион микро честички
Чекор 1: Нанесете од лакот (бр.1) на оштетената област и 1-2 мин. енергично полирајте со чиста памучна крпа. Отстранете го остатокот со влажна крпа.

SCRATCH REMOVER не го полира или гребе вашиот автомобил.
Најголем резултат имаат нови, плитки и некородирани гребнатини.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.