Shop

Попуст

NAKED2 сенки (12 нијанси)

800 ден 399 ден

NAKED2 – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
12 прекрасни нијанси од колекцијата на NAKED … најбарана во последните две години.

* Метална црвста кутија
* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED HEAT, KYLIE KYSHADOWHUDA BEAUTY Megane

Опис на производот

NAKED2 – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
12 прекрасни нијанси од колекцијата на NAKED … најбарана во последните две години.

* Метална црвста кутија
* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED HEAT, KYLIE KYSHADOWHUDA BEAUTY Megane

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.