Shop

Попуст

MORPHE 03 сенки – Megane (12 нијанси)

750 ден 340 ден

MORPHE 03 – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
Модните стилисти и професионалните шминкери особено ја препорачуваат во есенскиот период. Најкористена е на балканот поточно во Хрватска.

* Црвста кутија
* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2, NAKED HEAT, KYLIE KYSHADOWHUDA BEAUTY Megane

Шифра MO0001 Категории:, , , , Тагови:, ,

Опис на производот

MORPHE 03 – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
Модните стилисти и професионалните шминкери особено ја препорачуваат во есенскиот период. Најкористена е на балканот поточно во Хрватска.

* Црвста кутија
* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2, NAKED HEAT, KYLIE KYSHADOWHUDA BEAUTY Megane

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.