Shop

Попуст

LUMA SMILE(за ефективно белеење на забите)

1,499 ден 499 ден

Нарачката можете да ја направите со кликнување на копчето КУПИ * или на нашиот call center (Viber или WhatsApp 072 680 057)    Испораката се врши до секое место во Р.Македонија преку курир служба која Ви го носи производот до Вашиот дом    Плаќањето се врши на врата кога ке го добиете производот

Опис на производот

Најефективниот  производ за белеење на забите Лума Смајл
Со Лума Смајл нема веќе да имате потреба од плаќање големи пари за третмани на белеење на забите
Ги отстранува дамките од забите и промената на бојатата предизвикана од пушењето и кафињата!Ги прави забите посветли и почисти
Видливи резултати за неколку дена!
Овој комплет нежно и ефикасно ги отстранува тешките и грди површински дамки од пушењето, кафето, чајот, виното и храната што со  нормалното  чистење не се отстранува. Исто така, ги остава забите убаво, сјајно, мазно чувство што го добивате по професионалното полирање на забите. Лесен за употреба: Едноставно користење и може да се користи во комбинација со секоја паста за заби за подобрување на чистењето на забите Голема вредност: Доаѓа со 5 долготрајни полирачки чаши кои ќе траат повеќе од 50 полирали
УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА:
1) Ставете мала количина паста за заби во внатрешноста и на врвот на полирачката чаша и шијте ја пастата за паста за дел од забите што ќе ја полирате.
2) Држете го производот со Вашиот прст на копчето за вклучување / исклучување како што е прикажано на сликата.
3) Потоа, додека притискате на копчето за вклучување / исклучување, поставете ја ротирачката стоматолошка чаша на секоја површина од забите што сакате да ја полирате.
4) Полиракте ја секоја област за неколку секунди.
5) Не применувајте премногу притисок. Уредот има безбедносна функција која ќе го спречи прелизнувањето ако тоа се случи.
6) Повторно употребувајте паста за заби на полирачка чаша и заби кога е потребно.
7) По полирање, чистите го  производот со бришејќи го  телото на производи.
8) Потоа отстранете ги полирачките чаши и исплакнете ги под вода.
9) Секоја полирачка чаша ќе трае до 50 лакови од целиот комплет предни заби.
10) Ви препорачуваме да проверувате дамки еднаш неделно и да ги отстраните со овој производ

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.