Shop

Liqua – течност за електронска цигара

150 ден

Liqua – е течен тутун, односно течност за дополнување на електронската цигара EVOD и други брендови. Има класична tobacco течност и различни други видови со арома.
При нарачка наведете ја саканата арома, меѓутоа имајте предвид дека доколку ја нема моментално истата, ќе Ви биде доставена некоја слична на пример доколку е цитрус, лимон и нема … ќе биде портокал.
Содржи:

Течност: 30ml
Концентрат: 12mg
Тутун: Тобако
Се користи за: Електронски цигари

Нарачај ја и електронската цигара и добиј на поклон уште едно шишенце течност за дополнување.

Опис на производот

Liqua – е течен тутун, односно течност за дополнување на електронската цигара EVOD и други брендови. Има класична tobacco течност и различни други видови со арома.
При нарачка наведете ја саканата арома, меѓутоа имајте предвид дека доколку ја нема моментално истата, ќе Ви биде доставена некоја слична на пример доколку е цитрус, лимон и нема … ќе биде портокал.
Содржи:

Течност: 30ml
Концентрат: 12mg
Тутун: Тобако
Се користи за: Електронски цигари

Нарачај ја и електронската цигара и добиј на поклон уште едно шишенце течност за дополнување.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.