Shop

Попуст

Катапулт пиштол за авиони

1,230 ден 599 ден

Опис на производот

Почитувани и драги родители!!!
Ви го претставуваме најновиот модел на играчката КАТАПУЛТ  пиштол за авиони. Дозволете им на Вашите дечиња да одморат од смартфоните и компјутерите и малку да ја развијат својата креативност и имагинација.
Играчката е и многу корисна за развивање на основни сетила, моторика и осет за правец. Авиончињата можат да ги моделираат и да ги менуваат во зависност од тоа каде сакаат да лета … нагоре, надолу, странично итн.

– Развивање на креативноста – Развивање на креативноста и имагинацијата кај децата додека си играат и создаваат свои авантури во воздухот.

– Развивање на моторичките способности – Зголемување на моторичките способности и координација на движењата кај децата при користење на фрлач и играчки авион.

– Одлична забава – Дозволи им на децата да се забавуваат на отворено и да уживаат во времето надвор додека летаат со нивниот авион.

– Сите возрасти – Играчка која е безбедна и погодна за деца од сите возрасти, овозможувајќи им да си играат сами или со други деца.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.