Shop

Попуст

HUDA BEAUTY Megane сенки (12 нијанси)

750 ден 399 ден

HUDA BEAUTY Megane – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
12 прекрасни нијанси од колекцијата на HUDA BEAUTY … најбарана во последните две години заедно со NAKED2.

* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, KYLIE KYSHADOW Megane
*** Доколку нарачате веднаш, добивате на подарок HUDA BEAUTY долготраен кармин.***

Шифра HB0006 Категории:, , , , Тагови:, ,

Опис на производот

HUDA BEAUTY Megane – вистинскиот избор на сенки за секоја дама. Изгледајте атрактивно, заводливо … префинето!
12 прекрасни нијанси од колекцијата на HUDA BEAUTY … најбарана во последните две години заедно со NAKED2.

* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2 сенките, KYLIE KYSHADOW Megane
*** Доколку нарачате веднаш, добивате на подарок HUDA BEAUTY долготраен кармин.***

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.