Shop

Попуст

G96 Андроид ТВ бокс 4+32GB (QUAD CORE)

4,600 ден 2,999 ден

Опис на производот

БИТНО: *** ОВОЈ МОДЕЛ има 4 јадрен процеср ***

Уживајте во преку 25.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!

Сега со најновиот модел на MYAI и тоа со поддршка на 5G!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конекција Dual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
Процесор QUAD CORE
Поддржани сервиси Browser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Android ver. 11.1
Меморија 4+32 GB
Димензии 4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
Контрола Далечински управувач
Резолуција 4K UCD – 3840×2160

За бесплатен пристап до илјадници канали вршите поставување на адони на соодветни билдови и ужувате во бесплатната телевизија. Исто така имате можност доколку сакате да си плаќате сервис како IPTV некаде онлајн или локално доколку некој нуди и преку андроид боксот да уживате во сите можни програми и најнови филмови.

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.