Shop

Попуст

FM MP3 модулатор за во автомобил без Bluetooth

600 ден 499 ден

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. Со помош на ФМ модулаторот, на било која ФМ фрекфенција, уредот се врзува за Вашето радио и функционира како MP3 плеер.
Можете да се поврзете со Вашиот смарт фон, USB стик или SD card.

Некои модели имаат и Aux кабел. Овој уред е без Bluetooth можност за поврзување.

 

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.