Shop

Попуст

FM Радио и Mp3 плеер за автомобил

1,750 ден 999 ден

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. МП3 и FM радио плеер со далечински управувач.

Карактеристики:
* Мp3
* USB
* SD/MMC картичка
* Дигитален дисплеј
* Далечински управувач

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Погледнете го Element радио и mp3 плеер-от со Bluetooth

Опис на производот

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. МП3 и FM радио плеер со  далечински управувач.

Карактеристики:
* Мp3
* USB
* SD/MMC картичка
* Дигитален дисплеј
* Далечински управувач

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Погледнете го Element радио и mp3 плеер-от со Bluetooth

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.