Shop

Попуст

FM Радио и Mp3 плеер за автомобил со Bluetooth

2,800 ден 1,299 ден

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. Element МП3 и FM радио плеер со  далечински управувач.
Овој уред има можност за поврзување на Вашиот смартфон преку Bluetooth.

Карактеристики:
* Мp3
* USB
* SD/MMC картичка
* Aux
* Output
* Bluetooth
* Дигитален дисплеј
* Далечински управувач

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Погледнете го FM радио и mp3 плеер-от без Bluetooth

Опис на производот

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. Element МП3 и FM радио плеер со  далечински управувач.
Овој уред има можност за поврзување на Вашиот смартфон преку Bluetooth.

Карактеристики:
* Мp3
* USB
* SD/MMC картичка
* Aux
* Output
* Bluetooth
* Дигитален дисплеј
* Далечински управувач

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Погледнете го FM радио и mp3 плеер-от без Bluetooth

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.