Shop

Попуст

Филаменти за 3D ПЕНКАЛО

550 ден 299 ден

Шифра FI-010 Категории:, , ,

Опис на производот

Додаток PLA филаменти за 3Д ПЕНКАЛО. Конкретно големината и температурата на топење е за 3D пенкалото купени само од кај нас. Од други места не гарантираме дека ќе бидат соодветни.

Доколку сакате конкретно некоја боја, наведете во полето за коментар, од изборот на 20 бои.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дебелина: 1.75mm
  • Темп. на топење 160-200 ст.
  • Достапност: 20  бои
  • Должина: 10 метри по боја

Нарачајте и 3Д ПЕНКАЛО по промотивна цена од 999 ден. 

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.