Shop

Попуст

COUGAR – детски ролерки

4,800 ден 1,999 ден

Опис на производот

Најквалитетниот бренд за ролерки COUGAR Ви овозможува да уживате во стабилноста на ролерките со силиконски тркалца и специјална рамка правена на CNC машина. Удобноста и специјално дизајнираната чизма овозможува ногата да остане во природна положба и дечињата да не осетат замор ниту болка во ноџињата после користење на ролерките.

ДОСТАПНИ БРОЕВИ: 28-35

Во полето за коментар запишете го саканиот број.

ДОСТАПНИ БОИ: плава, црно-плава и црно-сребрена

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.