Shop

Попуст

Bluetooth / Aux уред за автомобил

850 ден 499 ден

Bluetooth / Aux уредот овозможува Вашиот автомобил да биде достапен за секој Bluetooth уред. Доволно е само да имате влез за AUX кабел. На тој начин уредот се поврзува со Вашето радио и овозможува да слушате музика директно преку Вашиот смартфон, да воспоставите повик преку озвучувањето во Вашиот автомобил и др.
Овој уред се полни како секој смартфон, а батеријата трае околу 120 мин. Може и да гополните директно со полнач преку влезот за запалка кој што го има скоро секој автомобил.
Со само еден мал уред, Вашиот автомобил ќе има Bluetooth можности.
Големината на уредот е 4-5цм како USB стикче. Во сетот е вклучен и пин AUX/AUX така што одма се конектира со Вашето радио/плеер.

Погледнете го и FM МP3 модулаторот за автомобил.

Опис на производот

Bluetooth / Aux уредот овозможува Вашиот автомобил да биде достапен за секој Bluetooth уред. Доволно е само да имате влез за AUX кабел. На тој начин уредот се поврзува со Вашето радио и овозможува да слушате музика директно преку Вашиот смартфон, да воспоставите повик преку озвучувањето во Вашиот автомобил и др.
Овој уред се полни како секој смартфон, а батеријата трае околу 120 мин. Може и да гополните директно со полнач преку влезот за запалка кој што го има скоро секој автомобил.
Со само еден мал уред, Вашиот автомобил ќе има Bluetooth можности.
Големината на уредот е 4-5цм како USB стикче. Во сетот е вклучен и пин AUX/AUX така што одма се конектира со Вашето радио/плеер.

Погледнете го и FM МP3 модулаторот за автомобил.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.