Shop

Bluetooth слушалки и звучник

1,499 ден

Вистински избор за подарок и за двата пола. Преубави Bluetooth слушалици кои се поврзуваат за секој уред што има Bluetooth. Исто и новиот модел на мини звучник со максимално одличен квалитет на звук, а намалени димензии.
За овој подарок ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис на производот

Вистински избор за подарок и за двата пола. Преубави Bluetooth слушалици кои се поврзуваат за секој уред што има Bluetooth. Исто и новиот модел на мини звучник со максимално одличен квалитет на звук, а намалени димензии.
За овој подарок ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.