Shop

Попуст

Ќерамичка пегла за коса

800 ден 399 ден

Ќерамичка пегла за коса

Изгледајте префинето и експериментирајте со Вашата коса. Направете вризури за кои отсекогаш сте сонувале, за само неколку минути. Може да се користи на секаков вид влакно. Воопшто не се лепи и не ја оштетува косата.

Карактеристики:

✔ Подесување на температура (120-200°C)
✔ Јачина 20w
✔ Нано керамичка облога
✔ Експресно загревање за неколку секунди (РТС греач)
✔ За сите типови на коса
✔ Не се лепи за косата

Опис на производот

Ќерамичка пегла за коса

Изгледајте префинето и експериментирајте со Вашата коса. Направете вризури за кои отсекогаш сте сонувале, за само неколку минути. Може да се користи на секаков вид влакно. Воопшто не се лепи и не ја оштетува косата.

Карактеристики:

✔ Подесување на температура (120-200°C)
✔ Јачина 20w
✔ Нано керамичка облога
✔ Експресно загревање за неколку секунди (РТС греач)
✔ За сите типови на коса
✔ Не се лепи за косата

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.