Shop

Попуст

Флипери со над 2000 ретро игри

40,000 ден 29,000 ден

Опис на производот

Флиперите се комплетно нови, некористени!
Ги содржат најпознатите ретро игри од „флиперските времиња“.
Cadillacs and Dinosaurs, Mortal Kombat, The Punisher, Final Fight, Warriors of Fate, Metal Slug 1-6, Sunset Riders, Super Mario, Sonic the Hedgehog, Snow Bros, Bubble Bobble, Street Fighter, Marvel VS Capcom, TMNT, The Simsons, Street Hoop, Windjammers, Spin Master, 1942… и уште многу други!
Има вкупно над 2000 игри.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Приближни димензии: ширина 50см, длабочина 45см, висина 60см
  • Тежина (приближно) 20 кг
  • Дисплеј 19” 5:4
  • Сјајно ламинирана графика
  • LED Marquee
  • Можност за пауза во игра
  • Можност за омилени игри
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.