Shop

Попуст

Филтер за прочистување на вода

1,680 ден 899 ден

Уред кој се поставува за само неколку минути и одговара на секоја чешма, славина, црево и др.  Ја прочистува водата до најситна честичка и придонесува за свежина и квалитет на водата што секојдневно ја конзумираме ние и нашите најмили.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • ја прочистува на водата од минерални наслаги, бактерии, механички честички, песок, прашина на ѕидовите на цевките и да се спречи нивното затнување
 • осигурува здрава и питка вода во Вашиот дом
 • висок квалитет, изработка од нетоксични материјали
 • исклучиво за домашни услови во затворена просторија, без изложеност на сончеви зраци – екстремните временски услови можат да и наштетат на структурата на филтерот
 • не е потребна електрична енергија
 • кертриџот се мие со вода на секои 3~6 месеци или се заменува со нов (доколку има премногу наслаги)
 • 8 бари максимален притисок/ 1,8 минимален
 • 45С максимална работна температура/ минимална 4С
 • капацитет: 2L
 • проток на вода: 6000L/h
 • приклучок: 1/2” изработен од месинг
 • Димензии: 30,5 х 12,5 х 12,5 cm
 • тежина: ~800гр.

Опис на производот

Уред кој се поставува за само неколку минути и одговара на секоја чешма, славина, црево и др.  Ја прочистува водата до најситна честичка и придонесува за свежина и квалитет на водата што секојдневно ја конзумираме ние и нашите најмили.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • ја прочистува на водата од минерални наслаги, бактерии, механички честички, песок, прашина на ѕидовите на цевките и да се спречи нивното затнување
 • осигурува здрава и питка вода во Вашиот дом
 • висок квалитет, изработка од нетоксични материјали
 • исклучиво за домашни услови во затворена просторија, без изложеност на сончеви зраци – екстремните временски услови можат да и наштетат на структурата на филтерот
 • не е потребна електрична енергија
 • кертриџот се мие со вода на секои 3~6 месеци или се заменува со нов (доколку има премногу наслаги)
 • 8 бари максимален притисок/ 1,8 минимален
 • 45С максимална работна температура/ минимална 4С
 • капацитет: 2L
 • проток на вода: 6000L/h
 • приклучок: 1/2” изработен од месинг
 • Димензии: 30,5 х 12,5 х 12,5 cm
 • тежина: ~800гр.
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.