Shop

Попуст

Таблет Auris 3G – слот за сим картичка

6,500 ден 4,999 ден

Таблет Auris TB-703G.
Одличен Android таблет, погоден за сите генерации. Работа, видео игри, комуникација, фотографии … се што Ви е потребно, на едно место.
Се карактеризира со одличен и префинет дизајн, а достапен во црна и бела боја. Овој модел на таблет има и слот за сим картичка што значи дека можете да имате интернет на секое место, во секое време. Може да има и функција на смартфон, односно без проблем да се воспоставува телефонски повик.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– 3G слот за сим картичка
– Резолуција: 1080p Full HD
– Графичка картичка: mali 400 mp2
– 2mp камера и 0.3mp селфи камера
– 16GB меморија
– Quad Core 1.2Ghz процесор
– DDRIII рам меморија
– WiFi 3.0
– GPS
– 3000mAh батерија
– Android 6.0
– 7” IPS LCD дисплеј
– Тежина: 260 гр.

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете го таблетот без 3G слот за сим картичка за 3999 ден.

Опис на производот

Таблет Auris TB-703G.
Одличен Android таблет, погоден за сите генерации. Работа, видео игри, комуникација, фотографии … се што Ви е потребно, на едно место.
Се карактеризира со одличен и префинет дизајн, а достапен во црна и бела боја. Овој модел на таблет има и слот за сим картичка што значи дека можете да имате интернет на секое место, во секое време. Може да има и функција на смартфон, односно без проблем да се воспоставува телефонски повик.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– 3G слот за сим картичка
– Резолуција: 1080p Full HD
– Графичка картичка: mali 400 mp2
– 2mp камера и 0.3mp селфи камера
– 16GB меморија
– Quad Core 1.2Ghz процесор
– DDRIII рам меморија
– WiFi 3.0
– GPS
– 3000mAh батерија
– Android 6.0
– 7” IPS LCD дисплеј
– Тежина: 260 гр.

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледнете го таблетот без 3G слот за сим картичка за 3999 ден.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.