Shop

Попуст

Спортски интелигентен часовник M3

3,000 ден 399 ден

Опис на производот

М3 спортскиот интелигентен часовник е со гумирана површина што го прави многу поиздржлив од удари, вода, пот и др. Бидете спортски активни во текот на целата година, а овој часовник ќе Ви помогне да се држите во правилна форма и да ги знаете границите на Вашите можности.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Може да се користи додека се туширате, но не смеете да го потпоувате во вода на подолг временски период, како на пр. при нуркање затоа што може сериозно да се оштети
 • М3 нуди многубројни кориснички функции, како што се измерени чекори, пешачење, бројач на калории и некои функции на паметен телефон
 • Поседува аларм и штоперица
 • Bluetooth верзија 4.0
 • Должина на ремче 26cm
 • Работен напон 3.0V
 • Модел на батерија cr2032
 • Капацитет на батерија 220mAh
 • Компатибилни системи: Android 4.4+, Apple iOS 8.0+
 • Функции: педометар, режим на работа, квалитет на спиење, известување за повици и пораки, бројач на калории, аларм, штоперица, календар, друштвени интеракции
 • Чува податоци и до 15 денаПогледнете и Смарт часовници со Bluetooth и сим картичка, Смарт часовници со GPS за деца
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.