Shop

Попуст

Соларен и електричен полнач (5000mAh) за смарт уреди

1,440 ден 699 ден

Соларен и електричен Power Bank
Овој уред ќе се погрижи никогаш да не останете без батерија на Вашиот смарт телефон или друг уред. Совршен за излети, прошетки во природа, лов и риболов, планинарење, велосипедизам, подолги патувања … и др.
Овој Power Bank со моќност од 5000mAh нуди можност да го наполните со полнач и секогаш како резервен план доколку останете без батерија и веќе сте ја потрошиле струјата во полначот, само оставете го на сонце и приклучете го смартфонот да се полни. Сончевите зраци се доволни со овој соларен систем да го наполнат 100% Вашиот уред. Можете да го закачите на ранец, облека, привезок и др. место каде што има допир со светлина. Има додаток од лед светло за ноќни моменти во природа.
Има два USB порта и можете во исто време да полните два уреда.

 • Капацитет –3.6V/5.000 – 8.800mAh
 • Водоотпорен
 • Oтпорен на пад (заштитен со заштитна гума)
 • Лесен за носење
 • Работи со сите уреди (iPhone, Samsung, камери, дигитални апарати, таблети и сл.)
 • Се дополнува на струја за 4-5 часа
 • Се дополнува на соларна енергија околу 24 часа
 • Соларен панел: 1.2W
 • Со ноќна лед ламба
 • 2 USB порта
 • Инпут: 5.0V/2.0A
 • Аутпут: DC5.1V/2.1
 • Димензии: 142*75*13,6мм
 • Тежина: 150гр.

Погледнете и други Power Bank уреди во делот за електроника

Опис на производот

Соларен и електричен Power Bank
Овој уред ќе се погрижи никогаш да не останете без батерија на Вашиот смарт телефон или друг уред. Совршен за излети, прошетки во природа, лов и риболов, планинарење, велосипедизам, подолги патувања … и др.
Овој Power Bank со моќност од 5000mAh нуди можност да го наполните со полнач и секогаш како резервен план доколку останете без батерија и веќе сте ја потрошиле струјата во полначот, само оставете го на сонце и приклучете го смартфонот да се полни. Сончевите зраци се доволни со овој соларен систем да го наполнат 100% Вашиот уред. Можете да го закачите на ранец, облека, привезок и др. место каде што има допир со светлина. Има додаток од лед светло за ноќни моменти во природа.
Има два USB порта и можете во исто време да полните два уреда.

 • Капацитет –3.6V/5.000 – 8.800mAh
 • Водоотпорен
 • Oтпорен на пад (заштитен со заштитна гума)
 • Лесен за носење
 • Работи со сите уреди (iPhone, Samsung, камери, дигитални апарати, таблети и сл.)
 • Се дополнува на струја за 4-5 часа
 • Се дополнува на соларна енергија околу 24 часа
 • Соларен панел: 1.2W
 • Со ноќна лед ламба
 • 2 USB порта
 • Инпут: 5.0V/2.0A
 • Аутпут: DC5.1V/2.1
 • Димензии: 142*75*13,6мм
 • Тежина: 150гр.

Погледнете и други Power Bank уреди во делот за електроника

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.