Shop

Попуст

Смарт часовник за деца со GPS

3,000 ден 1,599 ден

БЕЗБЕДНОСТА НА ВАШЕТО ДЕТЕ Е НАЈБИТНА!!!

Со овој уред секогаш знаете каде е Вашето дете.
Со точност до 10 метри за отворени простори смарт часовникот Ви дава информации за локацијата на Вашето дете.

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА!

Опис на производот

ПОВИЦИ

Вашето дете е заштитено од неовластени повици.
Часовникот овозможува појдовни и дојдовни повици кон и од претходно дозволени броеви.

БЕЗБЕДНОСНА ЗОНА

GPS / GSM часовникот овозможува однапред да ги поставите безбедносните зони.
Автоматски добивате информација веднаш штом детето ќе ја напушти  безбедносната зона доколку операторот дозволува локација според нивните репетитори.

SOS

Копче за брзо повикување 

Во случај на итност, преку SOS копчето, Вашето дете ќе може да Ви се јави и да Ви ги испрати координатите на неговата локација.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.