Shop

Попуст

Робот за чистење – НОВО!

3,600 ден 999 ден

ДОСТАВАТА НА ОВОЈ ПРОИЗВОД Е БЕСПЛАТНА!

Опис на производот

Дали сте спремни Вашата домашна обврска да ја препуштите на уред кој ќе се погрижи за хигиената во Вашиот дом!?

  • „SWEEP“ РОБОТОТ е специјално направен уред кој со својата моќ ќе ги вшмукува сите остатоци на подот додека Вие одмарате или го пиете утринското кафе. Едноставно само вклучете го и тој ќе си ја врши својата работа!

Со помош на Smart Processor што овој робот го поседува,тој ги предвидува и заобиколува сите препреки што излегуваат пред него и има способност да ги избегне.
Автоматски се враќа по површините каде што ќе забележи нечистотии (трошки,прашина,влакна или слично) и минува низ нив се додека не ги собере во целост,а потоа продолжува да се движи низ собата барајќи нови нечистотии.

– Димензии:23х6 см
– Во струја се полни околу 2,5 часа што овозможува неколку часа работење.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.