Shop

Попуст

Појас за затегнување и обликување

1,100 ден 499 ден

Waist Belt појас за затегнување и обликување на стомачните мускули и мускулите на грбот. Специјалниот материјал од кој што е направен придонесува за внатрешно загревање во пределот на ‘рбетот (кичмата) и помага при отстранување на секаква болка предизвикана од лошо седење, неправилни покрети, дискусхернија и др.
Удобен е за носење под секаква облека, за време на работа, одмарање, прошетки, а најголем ефект за затегнување и обликување на стомачните и грбните мускули има кога се носи за време на физичка активност. Помага при потење и топење на калории и значително го скратува временскиот период односно го забрзува процесот на слабеење т.е. обликување и затегнување на мускулите.
Имајте рамни / плочкасти стомачни мускули и исправен мускулест и затегнат грб.


СПЕЦИФИКАЦИЈА:

– Лесен дизајн и удобен за носење
– Материјал: ластик и текстил, специјален материјал за загревање, еластична ткаенина;
– Загрева и поти за време на физичка активнос
– Ги намалува или отстранува болките во кичмата
– Не впива непријатени мириси
– Се пере на рака
– Боја: црвена
– За мажи и жени

Погледнете го и електро-стимулаторот за зацврстување и обликување на стомачните мускули. Со само 20 мин. дневно до крајно атрактивен и заводлив изглед.

Опис на производот

Waist Belt појас за затегнување и обликување на стомачните мускули и мускулите на грбот. Специјалниот материјал од кој што е направен придонесува за внатрешно загревање во пределот на ‘рбетот (кичмата) и помага при отстранување на секаква болка предизвикана од лошо седење, неправилни покрети, дискусхернија и др.
Удобен е за носење под секаква облека, за време на работа, одмарање, прошетки, а најголем ефект за затегнување и обликување на стомачните и грбните мускули има кога се носи за време на физичка активност. Помага при потење и топење на калории и значително го скратува временскиот период односно го забрзува процесот на слабеење т.е. обликување и затегнување на мускулите.
Имајте рамни / плочкасти стомачни мускули и исправен мускулест и затегнат грб.


СПЕЦИФИКАЦИЈА:

– Лесен дизајн и удобен за носење
– Материјал: ластик и текстил, специјален материјал за загревање, еластична ткаенина;
– Загрева и поти за време на физичка активнос
– Ги намалува или отстранува болките во кичмата
– Не впива непријатени мириси
– Се пере на рака
– Боја: црвена
– За мажи и жени

Погледнете го и електро-стимулаторот за зацврстување и обликување на стомачните мускули. Со само 20 мин. дневно до крајно атрактивен и заводлив изглед.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.