Shop

Попуст

Паричник на познат производител

1,600 ден 499 ден

Преубав кожен паричник од неколку светски познати брендови.
HUGO BOSS, Mercedes, Audi, BMW и Volkswagen паричници. Елегантен и најпродаван модел на овие брендови.
Паричникот е од еко и природна кожа, мешавина или некои од нив содржат скај или платно. Максимално квалитетни и издржливи.
Секој што го купи или го добил на подарок, забележал успех во бизнисот, работното место и игрите на среќа. Пример доколку имате некој друг аксесоар од Hugo Boss, одберете таков паричник, или доколку Вашиот автомобил е еден од горе споменатите брендови, одберете соодветен.
Еден од повеќето случаеви од големите имиња е бизнисменот Ричард Ноер кој набрзо по подарокот на ваков модел на паричник од неговата сопруга, го склучил животниот договор со една германска компанија која му донела милиони во само неколку недели.
Интересно… 🙂
При нарачка во коментар напишете кој бренд го сакате од горенаведените.

Некои од најновите модели на паричник со бренд од познати автомоили се со закопчувалка како на некои од сликите. Моментално новите модели се побарани и помодерни.

Погледнете паричници од 100% природна кожа и кожни ременимашки чанти за на рамо по екстра цена од овие брендови. Кликнете тука за кожни ремени од Hugo Boss, BMW, Audi, Gucci и др.
* Доколку нарачате и паричник и ремен или чанта за на рамо, доставата ќе Ви биде бесплатна!

Шифра 100000000036 Категории:, , , Тагови:, , , , , ,

Опис на производот

Преубав кожен паричник од неколку светски познати брендови.
HUGO BOSS, Mercedes, Audi, BMW и Volkswagen паричници. Елегантен и најпродаван модел на овие брендови. Секој што го купи или го добил на подарок, забележал успех во бизнисот, работното место и игрите на среќа. Пример доколку имате некој друг аксесоар од Hugo Boss, одберете таков паричник, или доколку Вашиот автомобил е еден од горе споменатите брендови, одберете соодветен.
Еден од повеќето случаеви од големите имиња е бизнисменот Ричард Ноер кој набрзо по подарокот на ваков модел на паричник од неговата сопруга, го склучил животниот договор со една германска компанија која му донела милиони во само неколку недели.
Интересно… 🙂
При нарачка во коментар напишете кој бренд го сакате од горенаведените.

Некои од најновите модели на паричник со бренд од познати автомоили се со закопчувалка како на некои од сликите. Моментално новите модели се побарани и помодерни.

Погледнете и кожни ремени по екстра цена од овие брендови. Кликнете тука за кожни ремени од Hugo Boss, BMW, Audi, Gucci и др.
* Доколку нарачате и паричник и ремен, доставата ќе Ви биде бесплатна!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.