Shop

Попуст

Ортопедски влошки

650 ден 399 ден

Ортопедски влошки за здраво стапало, зглобови и кичма.
– Неправилната положба на стапалото може да биде причина за искривување на нозете, болка во зглобовите, колената, ‘рбетниот столб (кичмата) куковите и др.
Подарете удобност на вашите стапала со влошки кои го памтат обликот на стапалото и чувствувате леснотија и стабилност при одењето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Долниот дел е направен од силикон кој што лесно се приспособува на положбата на стапалото. Горниот дел е платнен и не впива непријатни мириси при подолго носење и потење на стапалото.

Големина од 36 до 46 

Можете да ги користите на: обични и спортски чевли, патики, сандали, високи потпетици, чизми … погодни за спорт, прошетка, работа и др.
При нарачка во следниот чекор во коментар напишете го бројот кој Ви е потребен.

Опис на производот

Ортопедски влошки за здраво стапало, зглобови и кичма.
– Неправилната положба на стапалото може да биде причина за искривување на нозете, болка во зглобовите, колената, ‘рбетниот столб (кичмата) куковите и др.
Подарете удобност на вашите стапала со влошки кои го памтат обликот на стапалото и чувствувате леснотија и стабилност при одењето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Долниот дел е направен од силикон кој што лесно се приспособува на положбата на стапалото. Горниот дел е платнен и не впива непријатни мириси при подолго носење и потење на стапалото.

Големина од 36 до 46 

Можете да ги користите на: обични и спортски чевли, патики, сандали, високи потпетици, чизми … погодни за спорт, прошетка, работа и др.
При нарачка во следниот чекор во коментар напишете го бројот кој Ви е потребен.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.