Shop

Попуст

Караоке микрофон со Bluetooth 2019.Ново!

1,499 ден 899 ден

Караоке Микрофон со звучник и Bluetooth – електронски уред за забава за деца и возрасни. Самиот микрофон има звучник, а во зависност од моделот и светлосни ефекти. Има копчиња за подесување на звук, ехо/хал, ефекти и светлина и преку Bluetooth може да се врзе со било кој уред со истите можности (телефон, лаптоп, телевизор, таблет и др.) Совршен уред за добра забава. Овој производ е на временски лимитиран попуст кој можете да го видите на почетната страна во најдолниот дел. 

Шифра КМ0001 Категории:, ,
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.