Shop

Попуст

Задна камера за автомобил

1,650 ден 999 ден

Практичен уред кој значително го олеснува паркирањето и движењето во обратен правец „рикверц“. Со помош на оваа камера го гледате теренот, растојанието и објектите на задниот дел од автомобилот. Буквално гледате како да сте надвор од автомобилот. Можете да забележите дупки, кал, вода, нерамнини и др. остри објекти што би можеле да ги оштетат Вашите гуми.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Камера во боја
– Агол од 170 степени
– Водоотпорна леќа
– Резолуција 480 x 272 пиксели
– Пинови за приклучување во дисплеј

Доколку немате дисплеј, Ви нудиме одлична цена за ФМ Радио и mp5 плеер со дисплеј и Bluetooth. На овој дисплеј во боја можете да ја поврзете камерата и да добиете одлична слика.

Опис на производот

Практичен уред кој значително го олеснува паркирањето и движењето во обратен правец „рикверц“. Со помош на оваа камера го гледате теренот, растојанието и објектите на задниот дел од автомобилот. Буквално гледате како да сте надвор од автомобилот. Можете да забележите дупки, кал, вода, нерамнини и др. остри објекти што би можеле да ги оштетат Вашите гуми.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Камера во боја
– Агол од 170 степени
– Водоотпорна леќа
– Резолуција 480 x 272 пиксели
– Пинови за приклучување во дисплеј

Доколку немате дисплеј, Ви нудиме одлична цена за ФМ Радио и mp5 плеер со дисплеј и Bluetooth. На овој дисплеј во боја можете да ја поврзете камерата и да добиете одлична слика.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.