Shop

Попуст

Електронски мини затворач (НОВО*)

1,450 ден 499 ден

Опис на производот

Електронскиот мини затварач е неопходна алатка во Вашиот дом! Ги затвара сите ќеси, меки амбалажи од чипсови, смоки, ќесички за замрзнување. Зеленчукот и овошјето ќе останат максимално свежи по затварање во ќесичка во Вашиот ладилник.
Само со едно повлекување за помалку од 5 секунди, Вие имате фабрички затворена амбалажа.


НАЧИН НА КОРИСТЕЊЕ:

Го држите апаратчето како „хефталка“ притиснато неколку секунди на празно само за да загрее, потоа поминувате низ ќесичката и провлекувате во правецот каде што сакате да биде линиски запечатена амбалажата.

Уредот работи на две батерии.

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.