Shop

Попуст

Електрично ѓезве за кафе

1,500 ден 799 ден

Опис на производот

Доцните на работа, поспани не можете да се снајдете и да чекате да се свари Вашето утринско кафе? Вистинското решение е SINBO електричното ѓезве кое приготвува турско кафе за помалку од една минута. Доколку доцните на работа, многу едноставно ќе го земете со Вас бидејќи е лесно и компактно за транспорт. 100% е безбедно, бидејќи е направено од посебен материјал кој не ја загрозува безбедноста од електричен удар или опасност од изгореници. Едноставно делот со грејачот е одвоен од садот во кој се вари кафето.  

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.