Shop

Попуст

Еластичен стегач за колено, лакт и зглобови

550 ден 190 ден

Еластичен стегач за колено, скочен зглоб, лакт и зглоб на рака/дланка.
Специјално дизајниран за да го загрева ткивото, врзниот мускул и лигаментите. Овозможува подобра циркулација и безгрижно трчање, контракции и виткање на коленото.
Овој еластичен стегач е направен од посебен материјал кој не се умирисува.
Во следниот чекор при пополнување на формата, напишете во коментар кој стегач го сакате: скочен зглоб, зглоб на рака/дланка, лакт или колено. Гратис добивате од истиот тип што сте го нарачале. На пример доколку нарачате еден за колено, на подарок добивате уште еден таков.

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете уште еден ист стегач на подарок!

Опис на производот

Еластичен стегач за колено, скочен зглоб, лакт и зглоб на рака/дланка.
Специјално дизајниран за да го загрева ткивото, врзниот мускул и лигаментите. Овозможува подобра циркулација и безгрижно трчање, контракции и виткање на коленото.
Овој еластичен стегач е направен од посебен материјал кој не се умирисува.

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете уште еден ист стегач на подарок!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.