Shop

Попуст

Дигитална кујнска вага

1,200 ден 800 ден

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Квалитетна пластика и алуминиум

– LCD екран

– Сензори со висока прецизност

– Автоматско исклучување

– Индикација за слаба батерија

– Индикација за преоптоварување

Шифра KV001 Категорија:
WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.