Shop

Попуст

Дигитален тример 3 во 1 – ProGemei

1,800 ден 899 ден

НОВО! Дигитален тример 3 во 1 – ProGemei! Нов тример на пазарот … исклучително квалитетен уред со кој бе проблем ќе ја скратите косата, влакната во носот, ќе ги скратите и обликувате баќембардите, брадата или целосно ќе ја избричите.
Дисплејот Ви покажува колку е полна батеријата. Уредот има и USB приклучок, така што Ви овозможува полнење на батеријата во автомобил, од компјутер, лаптоп, Power Bank и др.

Опис на производот

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

– машинка
– 3 додатоци (потстрижување, бричење и тример за нос)
– USB кабелче
– течност за подмачкување
– четкичка за чистење на клиповите

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.