Shop

Попуст

Апаратче за правење сармички во неколку секунди

590 ден 299 ден

Направете вкусни сармички за само неколку секунди. Целиот процес е толку едноставен и безбеден што и Вашите најмали и надраги можат да помогнат и да уживаат во правењето совршени сармички од лозов лист, зелка, штавељ и др.
Уживајте во оброкот!

Опис на производот

Направете вкусни сармички за само неколку секунди. Целиот процес е толку едноставен и безбеден што и Вашите најмали и надраги можат да помогнат и да уживаат во правењето совршени сармички од лозов лист, зелка, штавељ и др.
Уживајте во оброкот!

WordPress Theme built by Shufflehound. Плати на Врата © 2019. Сите права се задржани.